Tjänster

Seniorbolaget 1JL1200x450

Juniorbolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster till företags- och privatkunder. Oavsett om du är privat- eller företagskund skräddarsyr vi uppdraget efter ditt behov. Fyll i intresseanmälan nedan redan idag så kontaktar vi dig. Det går även bra att kontakta chefen på din ort, se kontakta oss.

Bemanning
Under högtider, semester, sjukskrivning eller på heltid, skräddarsyr Juniorbolaget bemanningslösningar som passar just ditt företag. Vi hyr ut juniorer för både korta och längre uppdrag. Med bemanning från Juniorbolaget kan du alltid vara säker på att ha personal på plats!

Företagstjänster
Vi erbjuder företag allt från lokalvård till skötsel av gräs och planteringar. Det kan också förekomma montering av möbler, utdelning av broschyrer etc. Du kan hyra våra tjänster regelbundet eller vid behov.

Rekrytering
Anställ personal via Juniorbolaget för att ha tid att utvärdera kompetensen innan du skriver avtal. Här finns möjlighet att testa olika personer innan du bestämmer dig.

Privattjänster
Vi tillhandahåller ett brett utbud av hantverkstjänster, olika typer av trädgårdssysslor samt städning av hus och hem. Oavsett om det är enstaka insatser eller återkommande abonnemangstjänster tar vi oss an uppdragen. Större uppdrag kan utföras i team med någon av våra erfarna kollegor från Seniorbolaget. På så sätt utför vi jobbet med motivation och erfarenhet från två olika generationer, det ger ett väl utfört slutresultat.