Om oss

Ung kille i butik 1200x450

Om Juniorbolaget

Vårt huvudkontor ligger i Rönnäng på Tjörn, några mil norr om Göteborg. Härifrån, med fönster som vetter mot småbåtshamnen, sköter vi administration, marknadsföring och ekonomi.

Juniorbolaget i Sverige AB
Juniorbolaget startade sommaren 2013 som en kompletterande verksamhet till Seniorbolaget. Då var huvudspåret att kombinera juniorer och seniorer för att utföra hantverksjobb. Dessa kombinationer blev lyckade och skapade ett personligt mervärde för både kunder och anställda. Juniorbolaget utvecklades allt eftersom till ett självgående bolag med egna uppdrag och inriktningar.

Idag är Juniorbolaget ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar för att fylla upp personalbehov på företag samtidigt som samhällsnyttan blivit allt viktigare.

Vi vill erbjuda unga människor en möjlighet att ta sig ut på arbetsmarknaden, skapa erfarenhet, kontakter och rutiner som leder dem framåt i karriären.

För att bevara lärandet över generationsgränserna arbetar vi fortfarande med kombinationen junior-senior. Det ger även ungdomar som är nya på arbetsmarknaden en trygg och lärorik start i arbetslivet.

Juniorbolaget värdesätter och kännetecknas av respekt, delaktighet, förtroende och glädje. Vår styrka ligger i den personliga kontakten med kunder och anställda. Våra anställda väljer vilka uppdrag de vill ta vilket skapar engagemang och goda resultat.

9033_518_316

LogoJuniorbolaget+ vit text under

Juniorbolaget i Sverige AB

Skutholmsvägen 12. 471 41 Rönnäng. Telefon: 0304 – 67 76 00.
Organisationsnummer: 556929-8028